Dekor & Reklameservice AS, Kvamsvegen 661/680, 7724 Steinkjer. 

Telefon 74 16 99 69. 

Organisasjonsnummer 976 544 692 MVA

Salgsbetingelser nettbutikk

Vennligst les igjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler på nettbutikken dek-rek.no. Når du kjøper en vare her betyr det samtidig at du har akseptert alle gjeldende betingelser. 


Betaling

  • Paypal 

Du kan også velge betaling via Paypal.


  • Oppkrav 

Om ønskelig kan vi sende i oppkrav. 


  • Forhåndsbetaling til bank  (Benytt "Send bestilling" -knappen direkte fra kurven)

Dersom du ikke har anledning til å benytte kort, og vil spare oppkravsgebyret, kan du benytte forskuddsbetaling til konto 4448 13 20132. Vi sender deg i så fall en faktura på e-post etter ordren har blitt bekreftet i nettbutikken. Innbetalingen må merkes med ordrenummer og navn og være utført i løpet av 3 virkedager etter ordren er plassert i nettbutikken, ellers vil ordren slettes. Vi sender varene så snart pengene er registrert på konto. Ikke send penger uten å avtale dette på forhånd med oss! 


Priser

Alle priser er inkl. mva. Spesifisering av mva kommer fram i handlevogn og på ordre/faktura. Endringer av priser kan forekomme som følge av forhold vi ikke rår over, som økte frakt- kostnader, valutaendringer og innkjøpspriser. Prisen som gjelder for deg vil likevel være den som var oppgitt i nettbutikken ved bestilling. I tillegg til prisene kommer frakt og evt. oppkravsgebyr. 

Forsendelse

Pakker under 10 kg sendes som Norgespakke. Ved kjøp der forsendelsen overskrider våre fraktalternativer kan kjøper bli kontaktet. 

Levering

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen. Normalt pakkes og sendes varene i løpet av 3-5 virkedager etter at bestillingen er mottatt. Vi tar kontakt dersom dette blir et problem.


Ordre

Innlagt kjøpsordre er bindende. Falske ordreinnleggelser vil bli politianmeldt. Forsøk på svindel, dokumentforfalskning og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle ordre behandles, det er ingen minimumskjøp. 


Uavhentede pakker

Dersom du ikke henter pakken har du ikke oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da faktureres med reelle kostnader og andre konkrete tap vi har i forbindelse med dette. Etter 14 dagers betalingsfrist vil kravet bli sendt til  inkasso uten videre varsel.


Reklamasjon

Hvis du får tilsendt en vare som inneholder feil eller mangler og du ønsker å reklamere på varer kjøpt hos hos dek-rek.no, må dette meldes til oss snarest slik at vi kan løse dette på best mulig måte. Det gis full reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle produkter. Kjøper plikter å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. Ved reklamasjon, dekker vi selvfølgelig returporto.


Skadet forsendelse

Hvis du skulle motta en ødelagt vare fra oss må du kontakte oss med en gang. Ta vare på emballasjen varen kom i, da vi kan trenge den i forbindelse med vår forsikring. Er pakken skadet ved mottak må man straks ta kontakt med posten/bring da det er de som er ansvarlig for pakker ødelagt/skadet under sending. Der må man skrive en skademelding på pakken. Alle pakker blir sendt fra oss skadefri og hvis man mistenker at varen har blitt ødelagt under sending er den posten/bring som er ansvarlig for å gi deg din erstatning. Ta kontakt med oss uansett med engang hvis dette har inntruffet. Det er viktig å ta vare på hele sendingen, innhold og emballasje for at varen skal bli erstattet.


Angrerett og retur

Du har full retur- og bytterett i henhold til angrefristloven på alle varer. Det forutsettes at varen(e) leveres tilbake i samme tilstand som de ble mottatt. Pakker som er åpnet vil ikke kunne returneres uten videre. Benytt original emballasje, da kjøper selv har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje. Returporto betales av kjøper. Vi tar ikke imot varer som sendes i postoppkrav. Har du allerede betalt for varen, legg ved kontonummer, så vil dine utlegg bli refundert via giro. Benytt angrefristskjemaet som ligger vedlagt når du mottar varene. Skal du returnere en pakke som veier under en kilo, lønner det seg å sende den som brev. Er du usikker, kontakt oss så hjelper vi deg gjerne.

Personsikkerhet

Dekor & Reklameservice AS lagrer ingen andre opplysninger enn hva vi trenger for å sende ut varer.