Planlegger’n

Dans? Fotball? Korps? Foreldremøte? Henting? Kjøring? Kurs? Middag hos svigers? Konserter? Kafédate med venninner? Skoleforestilling?
Har DIN familie mye på tapetet? Er det vanskelig å holde oversikt over familiens aktiviteter?

Vi har løsningen for deg! Pris kr 1200,- + evt frakt.

Last ned og fyll ut bestillingsskjemaet og send det sammen med eventuelle egne bilder til epostadressa som står midt på side 2 i skjemaet.

Planlegger - skjema for bestillingPlanlegger - skjema for bestilling (1764 kb)

Planlegger’n er en tavle der du hver uke kan skrive opp og holde oversikt over familiens aktiviteter og i tillegg kanskje planlegge ukas middager. Når uka er over visker du vekk oppføringene for forrige uke og starter på ny frisk!

Planlegger’n kan personliggjøres med dine egne fotos og navn på hvert familiemedlem. Den produseres med motivet oppmontert på skummet plastplate, evt. med hull til oppheng. En whiteboard-tusj følger med!

Planlegger’n leveres i standard format 50x60cm med en standard layout. Ukedagene og rutenettet er fast, du kan velge mellom personbilder eller et topp-bilde, valgfri tekst/navn over hver kolonne, samt et valgfritt bakgrunnsbilde. Hvis ikke alle kolonnene fylles med personbilder/toppbilde kan vi også sette inn en valgfri tekst i toppen. Denne plassen kan også være tom, så du istedet kan fylle den med ukas uttrykk/mål/ordtak eller kanskje en liten tegning?

Ukeplanlegger’n kan selvsagt også spesialtilpasses for å passe din vegg, din familie eller dine ønsker, men da mot en ekstra kostnad. Fyll ut og kryss av på skjemaet, og send det til oss  sammen med evt. bilder eller stikk innom oss på kontoret!