Site Admin
Ingen er logget inn Logg inn
oversikt

Oversikt funksjoner i Business Catalyst

Hovedinnhold

Innholdsredigering

Rask sideoppdatering med eget verktøy.

Oppdater nettstedet raskt og enkelt mens du ser det slik som det ligger ute på nettet. Bare pek, klikk og rediger, og HTML-koden forandres automatisk.

 

Behold nettstedet konsekvent.

Med en nettstedsmal får du det profesjonelle designet du betaler for på hver side du oppretter eller redigerer. Tenk på det som en fotoramme rundt innholdet du lager, som gjør at du beholder det profesjonelle utseende på hver nye side du lager.

 

Lag deg et sosialt nettsted.

Ikke la bedriften din bli akterutseilt. Lag og kontroller ubegrenset antall blogger, fora og RSS feeds. Hold dine kunder oppdatert på bedriften og hold bedriften oppdatert ved hjelp av dine kunders ideer og kommentarer.

 

Kontroller hvem som kan se hva.

Lag hvilken som helst del av nettstedet ditt til en Sikker Sone og tildel unike brukernavn og passord. Gi privat informasjon eller selg tilgang til sikker sone som et abonnement.

 

Organisering av innhold.

Bruk moduler for å administrere kunngjøringer, bestillinger, fotogallerier og ofte stilte spørsmål, eller prøv Web App til å opprette hva du vil. Den eneste begrensningen er din fantasi!

«Forrige Neste »

Nettbutikk

Selg hva som helst.

Du kan opprette et ubegrenset antall produkter, deretter organisere dem i kataloger. Du kan til og med selge nedlastbare e-produkter.

 

Målrettet markedsføring.

Det integrerte CRM-systemet arkiverer automatisk opplysningene som kunden legger igjen på nettstedet, og du får en historikk over kundens bestillinger m.m. Kjør lojalitetsprogram basert på segmenterte kundelister, eller lenk målrettet Epostreklamer til disse spesifikke segmenter.

 

Enkel shipping integrering.

Out of the box shipping integrering med bl. a. FedEx og DHL gir deg en enkel mulighet til å selge varer til et globalt marked. Tilby kundene en rekke betalingsmåter, med støtte for en stadig voksende liste av betalingsløsninger.

 

Søkemotorvennlig.

Søkemotorvennlige nettadresser betyr at din virksomhet og nettbutikken kan bli funnet med letthet. Søkemotoroptimaliseringen er være en lek, med alle nettadresser som inneholder dette produktet eller katalognavn og automatisk genererte Google Sitemaps XML-filer.

 

Mål din suksess.

Kraftige analyser og rapporteringsverktøy lar deg måle populariteten til produktene, avbruddsfrekvensen på handlevognen og mye mer, slik at du vet nøyaktig hvordan nettbutikken fungerer og hvorfor.

«Forrige Neste »

CRM

 

Bli kjent med kundene dine.

Med den integrerte kundedatabasen vil all kommunikasjon dine kunder har med virksomheten din logges slik at de selv bygger sin unike profil og historie. Du kan også importere eksisterende kundedatabaser, ved hjelp av Excel regneark.

 

Sjekk kundene etterhvert.

På dashbordet kan du se en "live feed" av kundenes handlinger. Når kundene åpner et nyhetsbrev, sender inn et webskjema, kjøper et produkt osv, kan du se det i sanntid på din "live feed".

 

Automatiser arbeidsflyten.

Du kan automatisere SMS og e-postvarsler til tildelte brukere av systemet og varsle dem om viktige hendelser/frister. Send disse f.eks disse arbeidsflyter til alle ansatte for å sikre at din internett-bedrift er alltid reagerer til rett tid.

 

Behandle kundedetaljer.

Du kan redigere og sortere kundedetaljene fra ett sentralt grensesnitt som er enkelt å bruke. Overvåk og kontroller saker, ordre, tilgangsrettigheter og abonnement på en enkel måte.

« Forrige Neste »

Epost-markedsføring

 

Målrettet, effektiv markedsføring

Bygg målrettede kundelister basert på informasjon hentet fra hvor som helst i ditt Firma Online. Dette inkluderer tidligere ordre, innsente webskjema, diverse forum-medlemskap, blogg kommentarer og mye mer.

 

Nå alle.

Send opp til 10.000 e-poster pr. måned som en del av et ubegrenset antall personialiserte e-markedsføringskampanjer. Dette betyr at du rimelig kan nå ut til flere kunder.

 

Automatiser kampanjene.

Sett opp en automatisert kampanje, og lever en svært personlig og profesjonelt utseende e-post til alle potensielle eller eksisterende kunder. Du kan automatisere en rekke nyhetsbrev som kan sendes ut i intervaller, eller bestemme levering til kunden på bestemte datoer, for eksempel fødselsdager eller jubileer.

 

Velg mellom en rekke profesjonelle maler.

Vi gir deg et utvalg av industri- og anledning bestemte maler for e-kampanjer, hver kan tilpasses etter dine behov, og med full tilgang til HTML-koden. Så det vil bare ta noen få klikk å sende et fint og tilpasset nyhetsbrev.

« Forrige Neste »

Rapporter og analyser

 

Kjenn pulsen.

Vårt system har nøkkelen beregninger, statistikk og analyser for å forstå alle deler av ditt Firma Online. Den enkle bruken på dashbordet gjør det mulig å ta raske, smarte beslutninger basert på solid informasjon.

 

Ikke kast bort tiden.

Du trenger ikke å kaste bort tid eller penger på vanskelige koder eller tilleggsmoduler for nettstedet ditt. Vårt integrerte rapporteringssystem gir deg de funksjonelle analyser du trenger.

 

Ha oversikt.

Ta plass i stolen og få en komplett oversikt over nettstedets suksess med en rekke diagrammer og rapporter, hvem som er innom nettstedet, hva de gjør osv

 

Mål, evaluer, kontroller.

For å ta de rette beslutninger må du være godt informert. Vårt system gjør det trygt å ta disse beslutningene basert på solid analyse og rapportering.

« Forrige Neste »