Site Admin
Ingen er logget inn Logg inn
Support

Support

Video-opplæring (engelsk)

Generelle videoer

 • Oversiktsvideo

  I denne videoen lærer du om effektive strategier og hvordan du kan bruke dem i ditt Firma Online for maksimale resultater. Du vil få en fullstendig oversikt over systemets funksjonalitet, slik at du bedre forstår hvordan det fungerer og hvordan du kan oppnå suksess på nettet.

 • Introduksjon og systemorientering

  Denne innledende videoen gir en rask innføring i systemet, inkludert det grunnleggende, hvordan å logge på, hvordan du kan få hjelp og generelt hvordan finne rundt. Du lærer også hvordan du gjør noen av de grunnleggende oppgavene som trengs for å drive internett-bedrift - som å redigere en nettside. Anbefales for nybegynnere.

Nettstedsrelaterte videoer

 • Bruke Sitewalk

  Denne videoen tar for seg hvordan du bruker Sitewalk for å raskt og enkelt å gjøre endringer på nettstedet ditt.

  SITEWALK ER NÅ ERSTATTET MED INCONTEXT EDITING - SE HER FOR EN INNFØRING
 • Opprette og legge til sider

  I denne videoen går vi gjennom hvordan du legger til en ny side på nettstedet ditt. Vi dekker websideoppretting, og hvordan å knytte disse sidene inn i navigasjonsmenyen.

 • Dynamiske menyer og navigasjon

  Her vises det hvordan du kan opprette og administrere en dynamisk meny som vanligvis er den viktigste metoden for navigering i nettstedet. Du vil se hvordan du kan endre menystrukturen, legge til nye menyelementer, samt koble til forskjellige typer sider og innhold.

 • Bloggeoversikt

  Denne videoen tar for seg hvordan opprette en blogg på nettstedet. Vi dekker hvordan legge inn og hvordan linke til blogg fra sidene. Du vil også lære hvordan du kan tilpasse bloggen til å se ut akkurat slik du vil den skal se ut.

 • Bruke WYSIWYG verktøyet

  Her vises redigeringsverktøyet i detalj. Du vil bli kjent med verktøyet, hvordan sette side titler, klippe og lime fra andre programmer, sette inn bilder og lenker mm.

 • Bruke og lage nettstedsmaler

  I denne videoen får du en introduksjon om malene i systemet. Finn ut hva det er, hvorfor du bør bruke dem, hvordan de fungerer, og hvordan du kan lage dem selv.

Modul video

 • Samle opplysninger med webskjema

  Denne videoen dekker hvordan opprette og endre webskjemaer. Du lærer å erstatte eteksisterende webskjema med en oppdatert versjon, og hvordan du vil se webskjemaets innleveringer som blir samlet i den innebygde kundedatabasen.

Nettbutikk videoer

 • En omfattende oversikt over funksjonaliteten for nettbutikken.

  Etter å ha sett denne videoen vil du ha en bedre forståelse av utvalget av funksjoner som er tilgjengelige for deg når du skal sette opp nettbutikken for å selge dine produkter. Du vil se hvordan kataloger og produkter fungerer sammen og hvordan legge til nye produkter.

 • Sette opp sendingsalternativer

  Denne videoen viser våre fleksible valg av sendingsalternativer, hvordan du definerer egne sendemåter i handlevognen slik at du kan legge inn portosatser som passer din nettbutikk.

Epostmarkedsføringsvideo

 • Using Email Marketing Campaigns

  Denne videoen gir en rask oversikt over systemets markedsføringsmuligheter via epost. Du vil se hvordan du oppretter både engangs kampanjer og lojalitetskampanjer, for å få dine kunder til å oppsøke nettstedet ditt igjen og igjen!

 • Bruke lister for målrettet epostmarkedsføring

  I denne videoen lærer du om lister og hvordan du bruker dem i effektiv markedsføring.

Kunderelatert video

 • Oversikt over kundedatabasen

  Her lærer du om hvordan kunderegistre virker i systemet, hvordan jobbe med kundedata, og hvordan du gjennom å lage spesifikke rapporter kan segmentere kundedatabasen

Administrasjonsvideoer

 • Administrere brukere og roller

  I denne videoen vil du lære hva brukere og roller er og hvordan de fungerer sammen, hvordan legge til brukere og hvordan du konfigurerer roller riktig.

 • Legge inn ditt domenenavn

  Her får du opplæringen av hva du trenger å gjøre på vår side for å få systemet til å bruke ditt eget domenenavn, slik som dittfirma.no. Husk at det også er innstillinger som må settes utenfor vårt system!

 • Benytte arbeidsflyt

  Her forklarer vi hva arbeidsflyt er og hvordan du kan bruke dem som et verdifullt kundeserviceverktøy. Du vil lære å manuelt utløse arbeidsflyt, hvordan opprette og endre en arbeidsflyt, og hvordan varsle eksterne parter og kunder som en del av en arbeidsflyt. Vi dekker også arbeidsflyter for nettbutikkbestillinger mm.

 • Importere data

  I denne videoen vil du lære om importunksjonene i dette systemet. Du vil forstå hvordan du setter opp importfilen slik at du enkelt og raskt kan importere informasjon om ditt firma inn i dette systemet.

 • Bruke kategorier

  I denne videoen vil du lære om kategorier som brukes for å organisere innholdet på nettstedet via klassifisering. (Vær oppmerksom på at disse ikke er relatert til kataloger i din nettbutikk.)

Adobe Dreawmweaver relatert video

 • Bruke Triangle i Dreamweaver for å administrere Firma Online

  Denne treningsvideoen viserhvordan du kan bruke Triangle i Adobe Dreamweaver for å bygge ditt firma online. Du får se hvordan Triangle virker med systemet, og hvordan det passer sammen med FTP og webadmin, og samtidig lære hvordan endre sider og legge til moduler.

« Forrige Neste »

Be om support

* Må fylles ut
Captcha Image
Jeg er ny bruker av systemet
Jeg kan det grunnleggende
Jeg kan det grunnleggende, men trenger litt mer hjelp
Jeg er en mester på dette systemet
Jeg er en ekspert

« Forrige Neste »

Last ned Triangle

Hva er Triangle?

Triangle er et Dreamweavertillegg som lar deg designe på vår plattform, men i det miljøet du er vant til. Fordi det er et ekte Dreamweavertillegg integrerer den direkte med Dreamweavers arbeidsområde (på både Mac og PC). Så lenge du har internettforbindelse, vil du kunne bygge ditt Firma Online og tilpasse det direkte fra Dreamweaver.

 

Systemkrav

 • Mac: Dreamweaver CS3 or CS4
 • Windows: Dreamweaver 8, CS3 or CS4

Last ned Triangle Triangle 2.6 (1295 K)

Dreamveawer CS6 har BC integrert.

« Forrige Neste »